Základní škola
a Mateřská škola
Rudník

Rudník 407, 543 72, Rudník
Tel.: 499 440 121, 725 020 704
ŠDŠKŠJ

Družinový tábor

Družinový tábor

Letošní družinový tábor byl ve znamení každodenních výletů. Děti si mohly vybrat ze zajímavé nabídky, ale většina z nich se zúčastnila všech našich akcí.

První den jsme se vypravili do ZOO ve Dvoře Králové. Všichni to zde dobře známe, ale vždy se sem rádi vracíme. Děti se zájmem sledovaly svá oblíbená zvířata. Nejvíce je ovšem zajímaly pavilony.  Samozřejmě že jsme nemohli vynechat prolízačky a ostatní lákadla a to včetně nákupů suvenýrů.

V úterý jsme cestovali linkovým autobusem do Špindlerova Mlýna. Spojili jsme vycházku po horách s návštěvou aquaparku. Děti byly nadšené a to především z tobogánů. Vyřádily se opravdu do sytosti. Výlet nám rychle utekl a již jsme se těšili na další akci.

Ve středu nás čekaly opět hory. Vypravili jsme se objednaným autobusem do Janských Lázní a odtud lanovkou na Černou horu. Zde jsme prošli několik okruhů včetně plnění zadaných úkolů. Nejzajímavější byl výstup na vyhlídku nad rašeliništěm. Počasí nám celkem přálo a výlet jsme si všichni moc užili.

Posledni den jsme se těšili do Baldova světa v Mladých Bukách. Počasí se tentokrát moc nevydařilo, ale děti byly natěšené, takže se výlet uskutečnil. Naštěstí nepršelo a tak si děti užily různých prolízaček,trampolín a skákadel. Samozřejmě nechyběly nezbytné nákupy mlsů a suvenýrů.

Touto akcí skončil náš družinový tábor a my se vydali vstříc novým zážitkům. Všem přejeme krásné prázdniny. (Fotky najdete v naší galerii).

 

© 2019 Rudník - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz |