Základní škola
a Mateřská škola
Rudník

Rudník 407, 543 72, Rudník
Tel.: 499 440 121, 725 020 704
ŠDŠKŠJ

Atletika ve Vrchlabí

Atletika ve Vrchlabí

Dne 1. 10. 2021 se naše škola, jako jediná z okolních vesnic, zúčastnila Krkonošských sportovních her v atletice ve Vrchlabí.

Naše děti si změřily síly a výkony se žáky ze ZŠ Náměstí míru, ZŠ Školní, Gymnázium Vrchlabí, a dokonce přijely i děti z Polska.

Myslím, že se můžeme pyšnit  úžasnými výsledky, neboť si naši žáci odvezli celkem čtyři medaile, jednu zlatou získal Vítek  Moravec ze 6. třídy (skok do výšky), dvě medaile stříbrné se podařily dívkám Lucce Kaucké z 9. třídy (běh na 100m) a Nele Stelčovské ze 7. třídy (skok do výšky). O  bronzovou medaili se zasloužila Martina Smetáková ze 7. třídy (skok do výšky).

Nervy to byly, ale stálo to za to. Na závěr si malí sportovci zkusili štafetový běh, který s sebou přináší adrenalin a stres, ale každý ho má rád. Děti mohly zažít neuvěřitelnou atmosféru na stadionu a cestou domů si uvědomily, že je potřeba při hodinách tělocviku trénovat, aby se jejich výsledky ještě zlepšovaly a na závodech podávaly co nejlepší výkon. Protože stát na stupních vítězů, to je opravdu zážitek.                                                                             Ježková Hanka

© 2019 Rudník - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz |