Základní škola
a Mateřská škola
Rudník

Rudník 407, 543 72, Rudník
Tel.: 499 440 121, 725 020 704
ŠDŠKŠJ

Třídní výlet šesťáků

Třídní výlet šesťáků

Výlet se konal 11. června a vydali jsme se po modrých značkách po naučné stezce, která končila u bobové dráhy v Mladých Bukách. Cesta byla pro některé docela náročná, navíc i dobrodružná, protože jsme sem tam maloučko zabloudili. Šli jsme kolem Hrádečku, kde pobýval náš bývalý pan prezident Václav Havel, a kolem zříceniny hradu Břečtejn. Po pár kilometrech jsme se dostali až k restauraci jménem Peklo, kde jsme si dali malou přestávku spojenou s odpočinkem, občerstvením a osvěžením u vody. Byla to velká sranda, někteří vykasali kalhoty a máchali se ve vodě. Vaška honily malé rybky.

Pak jsme pokračovali v dlouhé a únavné cestě. Na konci nás čekala odměna. Bobová dráha! Od pana učitele třídního dostal každý jednu jízdu a zmrzlinu gratis, zaplacenou z třídního fondu. Bezva! Každý pak ještě mohl jet víckrát, kolikrát chtěl. Nakonec jsme si dali všichni něco dobrého – zmrzku, ledovou tříšť a někdo i hamburger.

Pak už jen cesta zpátky k autobusu, jedno hromadné foto a hurá domů. Výlet byl super, i když ze začátku to byly jen kopce, příroda a vedro, ale bylo to krásné.

Matěj Vondra, Lukáš Vejdělek

© 2019 Rudník - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz |