Základní škola
a Mateřská škola
Rudník

Rudník 407, 543 72, Rudník
Tel.: 499 440 121, 725 020 704
ŠDŠKŠJ

Okresní kolo soutěže v anglickém jazyce v Trutnově

Okresní kolo soutěže v anglickém jazyce v Trutnově

V pondělí 12. února se v Trutnově konalo okresní kolo soutěže v anglickém jazyce, které přineslo nejen vzájemnou soutěž mezi talentovanými žáky, ale i příležitost pro rozvoj jejich jazykových dovedností a sebevědomí. Naše škola byla reprezentována Adélou Glosovou a Johankou Teplou, které se rozhodly postavit se výzvě a předvést své znalosti anglického jazyka ve společnosti svých vrstevníků z okolních škol.

Den soutěže přinesl nervozitu, ale také očekávání a naději. Adéla a Johanka poměřily své síly v různých částech soutěže, od porozumění poslechu přes písemný test až po mluvené slovo. S velkým nasazením a koncentrací zvládaly jednotlivé úkoly a snažily se využít příležitost k ukázání svých schopností.

I když se neumístily na prvních příčkách, odcházely ze soutěže s dobrým pocitem. Svojí účastí v této soutěži získaly nové zkušenosti a setkaly se s výzvou, kterou statečně zdolaly. A možná největší odměnou zůstává fakt, že jsou motivovány k dalšímu zdokonalování svých jazykových schopností. Gratulujeme Adéle Glosové a Johance Teplé k účasti a děkujeme jim za reprezentaci naší školy.

Renáta Šindelářová

© 2019 Rudník - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz |