Základní škola
a Mateřská škola
Rudník

Rudník 407, 543 72, Rudník
Tel.: 499 440 121, 725 020 704
ŠDŠKŠJ

Družinový tábor

Družinový tábor

Letošní družinový tábor byl především ve znamení výletů. První prázdninový den jsme se vypravili do Prahy, kde jsme navštívili Národní muzeum. Děti zde nejvíce zaujaly výstavy minerálů a zvířat. Prošli jsme se také po václavském a staroměstském náměstí. Zde jsme se obdivovali staroměstský orloj.

V pondělí 4.7. nás vláček dopravil do Červeného Kostelce, od kud jsme pěšky došli na hrad Vízimburk. Náš průvodce zaníceně vyprávěl o hystorii a zajímavostech hradu. Po té se děti pobavily zábavnými činnostmi z období středověku a vyrobily si náramek z kůže.

I přes nepřízeň počasí se děti ve čtvrtek 7.7.velmi dobře bavily v Baldově světě v Mladých Bukách. Vyzkoušely různé prolízačky, houpačky a tobogány. Samozřejmě jako vždy nechyběly nezbytné nákupy suvenýrů a různých dobrot.

Družinový tábor jsme v pátek 8.7. zakončili hrou šipkovaná. Děti šly po vyznačené trase a cestou plnily zajímavé úkoly. Odměna nikoho neminula. Na úplný závěr jsme poseděli u ohýnku a opekli vuřty.

V naší fotogalerii naleznete fotodokumentaci ze všech akcí. Všem přejeme pohodové prázdniny a těšíme se na další akce v příštím školním roce.

© 2019 Rudník - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz |