Základní škola
a Mateřská škola
Rudník

Rudník 407, 543 72, Rudník
Tel.: 499 440 121, 725 020 704
ŠDŠKŠJ

Zážitek devítky

Zážitek devítky

Dne 9. října se 9. třída sešla v 8 hodin na zastávce u pošty. Společně jsme se vydali na procházku přes Hadí stezku do rokle a poté do školy, kde nás vyzvedla tři hasičská auta, a ochotní hasiči nás dopravili do Vlčic u Trutnova na Laser game (tímto jim velmi děkujeme za ochotu a super zážitek). Měli jsme předtím ještě trochu času, a tak jsme si zahráli ruskou schovávanou. Byla to fakt sranda, zase jsme se s chutí vrátili do svých dětských let.
Když nás pak paní z Laser game pustila dovnitř, mohli jsme se obléknout do vojenským uniforem, přidělili nám speciální čelenky a zbraně. Prohlédli jsme si celý areál, ukázali nám, jak používat zbraně a mohlo se začít. Rozdělili jsme se do dvou týmů a soutěžili mezi sebou – kdo vystřelí nejvíc střel, kdo má nejvíc zásahů apod. Zahráli jsme si tři skvělé hry a čtvrtou hru jsme dostali zdarma a zahráli si s námi i hasiči, to bylo fakt super!
Ve tři hodiny jsme přijeli zpět ke škole opět v hasičských vozech. Rozprchli jsme se domů a v šest hodin jsme se sešli zpátky u školy s věcmi na přespání. Měli jsme objednané pizzy z Hostinného. Po večeři jsme si zahráli v tělocvičně „přehazku“ a fotbal a potom se bavili ve třídě hrou Městečko Palermo. Byla sranda a hezky jsme si i popovídali.
Byl to vážně bezva den plný nových zážitků, dobré nálady a legrace. Spokojení jsme byli my i naše paní učitelky. Klidně bychom si to ještě někdy zopakovali!
Za 9. třídu Hofmanová M., Drefková a Lazák

© 2019 Rudník - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz |