Základní škola
a Mateřská škola
Rudník

Rudník 407, 543 72, Rudník
Tel.: 499 440 121, 725 020 704
ŠDŠKŠJ

Exkurze do Osvětimi již 3. března 2020

Exkurze do Osvětimi již 3. března 2020

Informace pro rodiče k blížící se Osvětimi
Dobrý den, pár informací pro připomenutí… ode dneška za týden už se budeme pomalu chystat, odjezd ve 2:30 v noci z pondělí na úterý od školy, předpokládaný návrat cca 20:00 v úterý večer, opět ke škole.
Co rozhodně nezapomenout vzít s sebou je PAS NEBO OBČANSKÝ PRŮKAZ!!!, bez něj není možné odjet (ideální by bylo, abychom předešli zbytečným problémům, kdybych si tyto doklady od dětí příští pondělí ve škole vybrala a schovala je u sebe – samozřejmě se souhlasem vás, rodičů, nechám to na vašem zvážení…).
Co dál s sebou: svačinu (tentokrát povoluji čokoládu či bonbony – přece jen bude potřeba trochu uklidnit nervy po náročném programu), pití, oblečení podle počasí, pohodlné boty… do autobusu třeba polštářek nebo deku pro větší pohodlí… bylo by dobré mít s sebou vyměněné nějaké zloté (na koupi upomínkového předmětu, použití toalety, občerstvení)
Pojištění je již zařízeno.
Stále ještě mi zbývá asi 5 volných míst pro zájemce z řad bývalých deváťáků, stačí se na mě obrátit buď mailem dvoraluc@seznam.cz, nebo mě kontaktovat přes messenger. Dopojistit je možné do neděle.

V úterý 3. března 2020 se uskuteční dlouho očekávaný poznávací zájezd do koncentračního tábora Osvětim – Březinka.

Očekávám den plný silných zážitků a těším se na společně strávený čas.
Mgr. Lucie Švábová

 

© 2019 Rudník - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz |