Základní škola
a Mateřská škola
Rudník

Rudník 407, 543 72, Rudník
Tel.: 499 440 121, 725 020 704
ŠDŠKŠJ

Družinový tábor

Družinový tábor

Na letošním družinovém táboře jsme se sešli opět v hojném počtu. Zúčastnilo se 26 dětí, které si první prázdninový týden užívaly spolu s námi soutěže, hry a výlety. V pondělí jsme vytvořili skupinky a děti si vymyslely název a namalovaly plakát, který je charakterizoval. Po obědě nás čekala honba za pokladem, která nebyla jednoduchá. Cestou účastníci plnili různé úkoly a po splnění se teprve pokračovalo dál, za vytýčeným cílem.

V úterý jsme si užívali v Baldově světě v Mladých Bukách. Je to ráj pro děti, plný prolézaček, houpaček, klouzaček a trampolín. Největší úspěch však sklidily vodní mlýnky a hráze.

Středa byla ve znamení turistiky a koupání. Prohlédli jsme si okolí Špindlerova Mlýna, pokochali jsme se výhledem na Kozí hřbety a Medvědín. Za odměnu se pak děti řádně vycachtaly ve špindlerovském aquaparku.

Čtvrteční den jsme zahájili soutěžemi a hrami ve školní družině. Po té jsme se vydali do Leopoldova, kde jsme našli zázemí u paní vychovatelky Petry. Opekli jsme buřtíky a kdo chtěl mohl se vykoupat v bazénu  nebo se vyhřát na sluníčku.

Po celý týden nám přálo počasí a my jsme spolu s dětmi prožili slunné a pohodové dny./Fotky najdete v naší fotogalerii/.

© 2019 Rudník - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz |