Základní škola
a Mateřská škola
Rudník

Rudník 407, 543 72, Rudník
Tel.: 499 440 121, 725 020 704
ŠDŠKŠJ

Družinový tábor

Družinový tábor

První prázdninový den jsme prožili ve znamení soutěží. Dopoledne jsme hráli společenské hry mezi nejoblíbenější patří židličkovaná a na sochy. Po obědě jsme se vydali hledat poklad . Děti měly za úkol hledat šipky, které ukazovaly směr cesty a ještě plnily různé úkoly. Odměnou pak byl nalezený poklad v podobě sladkostí.

V úterý jsme se vypravili do Špindlerova Mlýna, kde na nás čekal oblíbený aquapark. Děti si užily tobogánů, vířivek i divoké řeky. Všichni byli nadšení a z vody řádně utahaní.

Ve středu byl naplánován výlet do ZOO ve Dvoře Králové a také vysněné přespání ve školní družině.   Děti byly  nadšené zvířaty, ale i z okružní jízdy vláčkem po ZOO a především z prolézaček. Do školy jsme se vrátili po 17.hodině. Kde jsme po krátké relaxaci skládali básničky o zvířatech a také jsme si je nakreslili. Večer jsme si opekli vuřty a po té si zahráli vybíjenou. Nechyběla ani diskotéka, na které jsme se dostatečně vyřádili. Stezka odvahy se pro nepřízeň počasí nekonala.

Ve čtvrtek ráno jsme zabalili všechny věci a po ranní hygieně nám paní vychovatelky připravili snídani. Dopoledne jsme hráli  míčové hry na školním hřišti. Po obědě jsme hráli   hry na počítači a dívali se na pohádku. Celý pobyt na táboře se nám velmi líbil a společně se těšíme na další podobné akce.

© 2019 Rudník - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz |